Integritetspolicy

Integritetspolicy

Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Paulina Oja Jewellery och dess närstående bolag lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt bättre kunna tillfredsställa dina behov som kund och ge dig bättre service, bland annat genom att göra webbplatsen så personlig som möjligt. Detta innebär att information om dig lämnas vidare även till vår betalningspartners Paypal, Stripe eller Klarna, vår e-postdistributör Mailchimp samt aktuell logistikpartner. Uppgifterna lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Detta innebär att Paulina Oja Jewellery och dess närstående bolag kan, såvida du inte skriftligen motsatt dig det, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via mejl med nyhetsbrev. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.

Du kan bli ombedd att lämna en recension på ditt köp. I så fall kommer du att få en inbjudan från Customer reviews att betygsätta och kommentera din order från Paulina Oja Jewellery.

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Paulina Oja Jewellery och dess närstående bolag. Paulina Oja Jewellery och dess närstående bolag kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en produkt eller tjänst eller om Paulina Oja Jewellery anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Paulina Oja Jewellery och dess närstående bolag. Betalningstransaktioner (kort- och direktbetalning) hanteras av våra betalningspartners Paypal, Stripe eller Klarna för att garantera en snabb och säker betalning.