Handgjorda silversmycken

Handgjorda silversmycken från Paulina OJa

Handgjorda silversmycken från Paulina Oja

Välkommen till oss!

Här hos Paulina Oja så kan vi erbjuda dig konstnärligt designade silversmycken som du kan använda till vardagliga situationer som på kontoret eller till din utekväll. Vårt sortiment är utvalt med största omsorg och här hittar du bland annat en mångfald av örhängen, ringar, armband och halsband.

Alla våra smycken är handgjorda och all vår design är unik. Vi använder bara det bästa materialet när vi tillverkar våra smycken – 925 sterling silver. Om något av våra smycken är tillverkat i något annat material än silver så är det angivet i beskrivningen.

Alla våra smycken är gjorda av våra egna händer i vår egen verkstad här i Stockholm. Vi tar stor hänsyn till hållbarhet och att våra smycken ska ha en lång livslängd. Eftersom allt är handgjort kan små individuella skillnader förekomma.

Design av Paulina Alstorp

Smyckesmärket Paulina Oja Jewellery är skapat av designern Paulina Alstorp.

Paulina har jobbat med smycken under flera år. Hon är utbildad konstnär och tog examen från Ädellab på Konstfack 2014.

2017  släppte hon sitt eget smyckesmärke Paulina Oja Jewellery.

Köp våra unika silversmycken online

Handla Paulina Oja Jewellerys smycken online från vår egen butik. Du hittar den genom att gå till “shop” uppe i menyn eller länken här nedan.

Om du beställer direkt från vår webbutik så bjuder vi på frakten (så länge du är inom Sverige).  Vi tillverkar varje smycke efter beställning så därför är det upp till två veckors leveranstid.

Våra smycken är gjorda med kärlek och därför är hållbarhet och kvalitet mycket viktigt för oss.

Våra smycken

 Bilder på ett urval av smycken från Paulina Oja finns i vårt galleri . Ni är välkomna att utforska den delen av vår hemsida och vi hoppas att ni blir inspirerade av vad ni ser!

Undrar du fortfarande något?